Wij spreken jouw taal

Zullen we hem nu samen opschrijven?

Want met de juiste taal, zet je de toon van je bedrijf. 

CREATIEVE CONTENT: WOORDEN GEVEN WAARDE

Weleens een hoge boom gezien zonder wortels? Vast niet. Zonder sterke fundatie, is groei onmogelijk. Root to rise. Babylon Consultancy gelooft dat taal de basis is van elk gezond bedrijf: woorden geven waarde. Pas als je je concept en visie in sterke teksten formuleert, begrijpen klanten en werknemers waar jij voor staat én onderscheid je je van concurrenten - zo groei je. Daarom is het essentieel dat je op je website, sociale media, op kantoor, via zaalteksten of in je winkel in een creatieve maar vooral bij jou passende toon communiceert. Daar helpen we je graag bij. Zonder Babylonische spraakverwarringen.

COPY CONSULTANCY: JOUW VERHAAL OPSCHRIJVEN

Volgens de legende ontstonden talen bij het bouwen van de Toren van Babel. Omdat mensen niet meer dezelfde woorden gebruikten, kletterde de boel als een kaartenhuis in elkaar. Echt gebeurd of niet: het is een sterk staaltje storytelling. Even goede verhalen gaan wij samen schrijven op al je platformen. Toren je voor je het weet boven de rest uit. 

 

INSPIRATIESESSIES, WORKHOPS & CURSUSSEN

De oprichter van Babylon Consultancy is Lisa Goudsmit. Met meer dan tien jaar ervaring als journalist, copywriter, docent en tentoonstellingsmaker weet ze als geen ander hoe je een sterk, duurzaam en kloppend verhaal vertelt, aan zowel klanten en bezoekers als pers. Die kennis deelt ze nu vol enthousiasme en humor met jouw bedrijf. In inspiratiesessies, workshops en consults werk je samen aan je concept, copy én tone of voice, zodat jij woorden geeft aan je visie. En dus waarde. Lees hier verder welke mogelijkheden er zijn.

Eerdere samenwerkingen

De Bijenkorf

FEBO

W. Green

UPR

MaisonPR

Take It Slow Store 

ELLE

JAN Magazine

Elsevier

FD Persoonlijk

Prestage

Thomas Eurlings

JCK

Amfi

Premsela

Fontys

HKU

HvA

  • Black Instagram Icon