Zullen we samenwerken?

Over die toren gesproken: er zijn meerdere manieren waarop we je die helpen bouwen.

Kies jouw favoriete werkwijze, of stel met ons een pakket samen. Hier helpen we je graag.

Inspiratiesessies

In een inspiratiesessie formuleren we samen, aan de hand van vragen en voorbeelden, de basis van jouw concept, of scherpen die aan. Mogelijk eindproduct: een cheat sheet of bio. Geschikt voor startende en bestaande bedrijven, vanaf 695 euro.

Cursussen

Tevreden met jouw tone of voice? Dan helpen we graag al jouw werknemers met het implementeren hiervan. Zo kunnen ze zelf aan de slag met bijvoorbeeld persberichten, sociale media-posts, webteksten et cetera. Vanaf 1250 euro.

Styleguide

Samen met jou stellen we een uitgebreide styleguide op, vooral gericht op copy. Hierin leggen we jouw tekstuele identiteit vast: je concept, websiteteksten, sociale media et cetera. Prijs afhankelijk van het project.

Workshops

Als je eenmaal weet waar jij voor staat, bouwen we samen de taal van jouw bedrijf of merk verder uit. Vooral de tone of voice staat in een workshop centraal. Alle werknemers zijn hierbij welkom, graag zelfs. Starttarief: 995 euro.

Creatieve copy

Heb je toch liever dat wij alle teksten voor je schrijven? Geen probleem. We verdiepen ons in je bedrijf en schrijven desgewenst alle tekstuele uitingen van jouw identiteit. Wel zo makkelijk. Prijs afhankelijk van het project.

Het hele plaatje

Vind je het fijn als we ook meekijken met de visuele identiteit van je merk? Dan schakelen we onze beeldende en technische vrienden in. Huisstijlen, websites en visitekaartjes: alles kan. Prijs afhankelijk van het project.

  • Black Instagram Icon